Wie ben ik?

Hallo,  mijn naam is Remco Olsthoorn, getrouwd en vader van een prachtige dochter. Ik ben sinds 1996 werkzaam in de ICT.  Eerst als technisch medewerker bij diverse bedrijven en later als consultant op het gebied van Microsoft en VMware infrastructuren. In Maart 2011 heb ik besloten om op eigen kracht verder te gaan en heb ik afscheid genomen van mijn werkgever. 

Niet stilgezeten
 

Inmiddels zijn we 6 jaar verder en heb ik zeer leuke en afwisselende opdrachten uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers komen uit de publieke sector, overheidsinstellingen, NUTS bedrijven maar bijvoorbeeld ook ziekenhuizen en universiteiten. 

Bij deze opdrachten heb ik in verschillende rollen gewerkt, waaronder als technisch designer van infrastructuren en als implementatie specialist. De laatste opdrachten gaan steeds meer richting een Cloud gerelateerde infrastructuur, zowel de publieke Cloud als de private Cloud. Dat spreekt me erg aan en ik ontdek dan ook graag nieuwe startups en volg hun proposities. In het kort heb ik me de afgelopen jaren bezig gehouden met o.a. de volgende producten:

  • Cloud oplossingen als Office365

  • Microsoft Azure

  • VMware Cloud

  • Storage oplossingen