top of page

Over mij

Mijn naam is Remco Olsthoorn.

Ik ben getrouwd en vader van een prachtige dochter. Na enkele jaren in Barendrecht en Amsterdam te hebben gewoond, woon ik sinds 2017 weer in mijn geboortestad, de prachtige kennisstad Delft.

Sinds 1996 ben ik werkzaam in de ICT. Eerst als technisch medewerker bij diverse bedrijven en later als consultant op het gebied van Cloud. In 2011 heb ik besloten om op eigen kracht verder te gaan en ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen.

Mijn werk

 

Als zelfstandig ondernemer heb ik zeer interessante en afwisselende opdrachten uitgevoerd voor opdrachtgevers in onder andere de publieke sector, overheidsinstellingen, NUTS bedrijven, ziekenhuizen en universiteiten. 

​Bij deze opdrachten heb ik verschillende rollen vervuld, veelal als technisch migratie specialist maar tegenwoordig ook als Business Consultant M365. Vooral de weg die Microsoft heeft ingeslagen met Microsoft365 en Azure spreekt mij enorm aan.

 

Inmiddels heb ik bij veel opdrachtgevers migraties naar M365 en implementaties van onder andere  Microsoft Teams en OneDrive uitgevoerd. Als onderdeel van deze werkzaamheden adviseer ik over security en compliance binnen MS Cloud.

bottom of page